A könyveket e-mailben tudom küldeni, a bejegyzések alatt, megjegyzés formájában tudathatjátok velem kéréseiteket.
Ahhoz, hogy teljesíteni tudjak egy-egy kérést, szükségem van egy működő e-mail címre! Ezt szintén a megjegyzésben adhatjátok meg.

Ha tetszik a könyv, és megengedheted magadnak, vásárold meg, ezzel is támogatva a szerzőket/kiadókat!
Az e-book olvasása nem helyettesíti a papír alapú könyvet, és a polcodra sem tudod feltenni!

2017. augusztus 6., vasárnap

Sandra Brown: Lassú izzás


Sandra Brown
Lassú izzás


Eredeti cím: Slow Heat in Heaven
Eredeti megjelenés éve: 1988
Magyarországi megjelenés éve: 1992
Kiadó: Sierra
Fordította: Kaán Judit, Simó György


Schyler ​Crandall a város leghatalmasabb emberének fogadott gyermeke. Összetört szívű lányként szökött el hazulról – de olyan asszonyként tért vissza, aki pontosan tudja, mit akar! 

Apja súlyos beteg, az egykor virágzó fakitermelő „birodalom” a csőd szélén, és szépséges húgának a hazug és kegyetlen Triciának, valamint férjének a város alvilágával, szerencsejátékosaival paktáló Kennek a kezén nem is várhat rá más, csak pusztulás.

Schyler régi bűnök és gonosztettek hálójába kerül újra. Fellángol körülötte a gyűlölet és maga sem tudja már, ebben a játszmában ki, melyik oldalon áll… 

Főképpen pedig melyik oldalon áll Cash, ez az öntelt, titokzatos és érzéki félvér indián férfi, aki mindent tud az erdőről, a fakitermelésről, akivel talán képes lenne talpra állítani a széthulló birodalmat – ám egyelőre csak gyűlölet feszül kettőjük között és valami sötét titok. 

Egy nap az erdőben egy tiltott kutyaviadalra tenyésztett bullterrier támad Schylerre. Éppen Cash menti meg önfeláldozóan az életét… és a lány ezekben a pillanatokban jön rá, hogy Cash más mint aminek mutatja magát… hogy nincs férfi a világon, aki jobban érdekelné!\m/(-.-)\m/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése