A könyveket e-mailben tudom küldeni, a bejegyzések alatt, megjegyzés formájában tudathatjátok velem kéréseiteket.
Ahhoz, hogy teljesíteni tudjak egy-egy kérést, szükségem van egy működő e-mail címre! Ezt szintén a megjegyzésben adhatjátok meg.

Ha tetszik a könyv, és megengedheted magadnak, vásárold meg, ezzel is támogatva a szerzőket/kiadókat!
Az e-book olvasása nem helyettesíti a papír alapú könyvet, és a polcodra sem tudod feltenni!

2017. augusztus 4., péntek

Diana Diamond: Széllel szemben


Diana Diamond
Széllel szemben


Eredeti cím: The Good Sister
Eredeti megjelenés éve: 2002
Magyarországi megjelenés éve: 2004
Kiadó: General Press
Fordította: Gótfalvai Eszter


Jennifer ​és Catherine testvérek: szépek és gazdagok, de gyerekkoruk óta már-már az egymás iránti gyűlöletig rivalizálnak egymással. 

A rámenős és erőszakos, de annál csinosabb Catherine mindig a figyelem középpontjában szeretne lenni, míg a szerény Jennifer a háttérben maradva a társukkal, Peter Barnesszal szorgalmasan dolgozik és irányítja a szüleiktől örökölt virágzó vállalkozást. 

Amikor a híres filmsztár, Connell belép Jennifer életébe, beköszönt a mindent elsöprő nagy szerelem, de gyökeresen meg is változnak a dolgok. 

A féltékenységtől elvakult Catherine irigykedve szemléli testvére boldogságát, és megpróbál keresztbe tenni, mint ahogyan ezt eddig számtalanszor próbálta. Jennifer nem érezheti biztonságban magát, és még csak nem is sejti, hogy micsoda ármánykodás folyik a háta mögött. 

Lehet, hogy mégsem a híres filmsztár az, akitől az igaz szerelmet várhatja? 

A végig izgalmas, romantikus regény ráébreszti az olvasót arra, hogy egy elidegenedett, haszonelvű világban mennyire nehéz felismerni az őszinte érzéseket és megbízni a még hozzánk legközelebb álló emberekben is.\m/(-.-)\m/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése