A könyveket e-mailben tudom küldeni, a bejegyzések alatt, megjegyzés formájában tudathatjátok velem kéréseiteket.
Ahhoz, hogy teljesíteni tudjak egy-egy kérést, szükségem van egy működő e-mail címre! Ezt szintén a megjegyzésben adhatjátok meg.

Ha tetszik a könyv, és megengedheted magadnak, vásárold meg, ezzel is támogatva a szerzőket/kiadókat!
Az e-book olvasása nem helyettesíti a papír alapú könyvet, és a polcodra sem tudod feltenni!

2017. augusztus 4., péntek

Lisa Jackson: New Orleans Series


1.
Lisa Jackson
Forró szívek


Eredeti cím: Hot Blooded
Eredeti megjelenés éve: 2001
Magyarországi megjelenés éve: 2001
Kiadó: General Press
Fordította: Gótfalvai Eszter


Sloan Fairchild nem hisz a szerelemben. Olyan sok fájdalmas csalódás érte már, hogy elhatározta: nem fecsérli többé az idejét érzelmekre. Energiáját inkább családi panziója vezetésének szenteli. 

Ám egy késő éjszakai órán szállodája ajtaján egy jóképű férfi kopogtat: Carte Madison, a híres író, aki legújabb regényét szeretné befejezni a páratlan szépségű, idilli környezetben. Sloannak elég egy pillantást vetnie a látogatóra, hogy ráeszméljen: egész eddigi, magányos életében épp ilyen társra várt. Csakhogy akad egy kis bökkenő: Carter Madison a lány legjobb barátnőjének a vőlegénye…

Különös gyilkos bukkan fel New Orleans utcáin: fiatal, eszes, jóképű férfi, aki saját készítésű rózsafüzérével hajtja végre könyörtelen ítéleteit a város rettegő lányain. Vajon milyen indíték, név, személyiség rejtőzik a sátáni figura, a magát Pali atyának nevező szörnyeteg leple alatt? Milyen sötét titok miatt fenyegetik meg a népszerű rádiós pszichológusnőt, Samantha Leedset? Segíthetnek-e a gyönyörű lélekbúváron fiatal, eszes, jóképű férfiismerősei? 

Bűn és vezeklés, hit és árulás lángol fel a gyengéd, érzéki és izgalmas jeleneteket egyaránt tartalmazó történetben, amely fordulataival megérinti a szexualitás és a vallás lélektanát is. 

A méltán bestseller szerző új oldaláról ismerszik meg ebben a megtörtént eseményeken alapuló, szikrázó feszültségű regényben, amelyben a hús-vér szerelem és annak lelki bonyodalmai szélsőséges szenvedélyeket közvetítve sodorják az olvasót a megdöbbentő végkifejlet felé.2.
Lisa Jackson
Jégszívek


Eredeti cím: Cold Blooded
Eredeti megjelenés éve: 2002
Magyarországi megjelenés éve: 2003
Kiadó: General Press
Fordította: Németh Anikó


Olivia Benchetet rettenetes látomások gyötrik, amelyekben rituális gyilkosságok egyes képsorait látja. Hiába tesz azonban bejelentést a rendőrségen, nem adnak hitelt a szavainak, mivel nem kerülnek elő a halottak, és a tett pontos helyszínét sem tudják azonosítani. 

Hamarosan azonban megváltozik a rendőrség álláspontja, mivel újra kegyetlen gyilkosságsorozat miatt retteg New Orleans lakossága. Alig egy év telt el azóta, hogy a Forró szívek című regényből ismert rózsafüzéres gyilkos lelepleződött. 

A nyomozással megbízott Rick Bentz nem tehet mást, mint kezdeti szkepticizmusát feladva hinni kezd Oliviának, mivel az eseteknek rajta kívül nincsen más „szemtanúja”. 

A nyomozóban azonban felmerül a kérdés: nincs-e Oliviának mégis köze a gyilkosságokhoz, s talán még magához a gyilkoshoz is?\m/(-.-)\m/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése