2017. augusztus 4., péntek

Lisa Jackson: Forró szívek


Lisa Jackson
Forró szívek
- New Orleans Series 1 -


Eredeti cím: Hot Blooded
Eredeti megjelenés éve: 2001
Magyarországi megjelenés éve: 2001


Sloan Fairchild nem hisz a szerelemben. Olyan sok fájdalmas csalódás érte már, hogy elhatározta: nem fecsérli többé az idejét érzelmekre. Energiáját inkább családi panziója vezetésének szenteli. 

Ám egy késő éjszakai órán szállodája ajtaján egy jóképű férfi kopogtat: Carte Madison, a híres író, aki legújabb regényét szeretné befejezni a páratlan szépségű, idilli környezetben. Sloannak elég egy pillantást vetnie a látogatóra, hogy ráeszméljen: egész eddigi, magányos életében épp ilyen társra várt. Csakhogy akad egy kis bökkenő: Carter Madison a lány legjobb barátnőjének a vőlegénye…

Különös gyilkos bukkan fel New Orleans utcáin: fiatal, eszes, jóképű férfi, aki saját készítésű rózsafüzérével hajtja végre könyörtelen ítéleteit a város rettegő lányain. Vajon milyen indíték, név, személyiség rejtőzik a sátáni figura, a magát Pali atyának nevező szörnyeteg leple alatt? Milyen sötét titok miatt fenyegetik meg a népszerű rádiós pszichológusnőt, Samantha Leedset? Segíthetnek-e a gyönyörű lélekbúváron fiatal, eszes, jóképű férfiismerősei? 

Bűn és vezeklés, hit és árulás lángol fel a gyengéd, érzéki és izgalmas jeleneteket egyaránt tartalmazó történetben, amely fordulataival megérinti a szexualitás és a vallás lélektanát is. 

A méltán bestseller szerző új oldaláról ismerszik meg ebben a megtörtént eseményeken alapuló, szikrázó feszültségű regényben, amelyben a hús-vér szerelem és annak lelki bonyodalmai szélsőséges szenvedélyeket közvetítve sodorják az olvasót a megdöbbentő végkifejlet felé.



\m/(-.-)\m/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése