2015. február 11., szerda

Michael Robotham: Igazi fájdalom


Michael Robotham
Igazi fájdalom
- Joseph O'Loughlin 4 -


Eredeti cím: Bleed for Me
Eredeti megjelenés éve: 2010
Magyarországi megjelenés éve: 2011


A nyugalmazott rendőrt, Ray Hegartyt holtan találják tinédzser lánya, Sienna szobájában. A lányra, aki véresen, sokkos állapotban bújt el a közeli folyó partján, legjobb barátnőjének édesapja, Joe OLoughlin pszichológus professzor bukkan rá. Bár a rendőrség fő gyanúsítottja Sienna, O'Loughlin figyelme a lányok iskolájának drámatanára, Gordon Ellis felé fordul.

A köztiszteletben álló tanárért rajonganak diákjai, de a professzor lassacskán rájön, hogy a férfi álarc mögött éli mindennapjait, becsapja a gyerekeket és a szülőket egyaránt. Ugyanezekben a napokban a Bristoli Királyi Bíróságon egy neonáci indulatokkal fűtött bűncselekmény tárgyalása zajlik. A három férfit, két piti bűnözőt és a Brit Nemzeti Párt képviselőjelöltjét azzal vádolják, hogy megölték egy Ukrajnából bevándorolt család öt tagját.

A két ügy szálai egymáshoz vezetnek, s a saját szakállára nyomozó professzor személyes érintettsége elmélyül, miután az ő és a családja élete is veszélybe kerül.



\m/(-.-)\m/

2 megjegyzés:

  1. Szia Izzie! Az Igazi fájdalom és az Altató című pdf-eket el tudnád küldeni számomra az arum.maculatum66@gmail.com címre. Nagyon köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elküldtem a kért könyveket a megadott e-mail címre.

      Izzie

      Törlés