2015. február 23., hétfő

Kathy Reichs: Halálos döntések

Az alábbi kötetet új borítóval és címmel is kiadták új kiadó gondozásában, meglovagolva a televízióban futó sorozat sikerét. Véleményem szerint azonban megtévesztően hat az olvasókra az új cím és a sorozattal vont párhuzam, főleg, hogy sehol sincs a könyvön feltüntetve, hogy csak frissítették a kiadásokat. Vagyis, aki nem elég tájékozott, ugyanazt a könyvet fogja megvásárolni más köntösben.
Csak óvatosan!



Kathy Reichs
Halálos döntések
- Temperance Brennan 3 -
(A szerző által használt sorrend szerint!)


A csontok nem hazudnak címmel is megjelent!


Eredeti cím: Deadly Décision
Eredeti megjelenés éve: 2000
Magyarországi megjelenés éve: 2009


Egy balett órára tartó kilencéves lány meghal, mert motoros bandák tűzharcába kerül. Erőszak önti el Montreal utcáit. Dr. Temperance Brennannak, az állami törvényszéki antropológusnak kell felgombolyítania a szálakat.

Tudja, nem szabadna hagyni, hogy az érzelmei befolyásolják, mint tudóst, de amikor a kilencéves Emily holttestét betolják a boncterembe, képtelen közömbös maradni. Tempe unokaöccse, Kit imádja a motorokat. De vajon megérti, milyen veszélyt jelentenek a törvényen kívüli bandák?

Egy exhumálás újabb ártatlan áldozat csontjait fedi fel egy titkos sírban, közel a motorosok egyik főhadiszálláshoz. Mivel főnöke kórházban van, partnere, Andrew Ryan pedig aggasztó módon folyton elérhetetlen, Temp veszélyes nyomozásba kezd a szervezett bűnözés törvényeket nem ismerő alvilágában.



\m/(-.-)\m/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése