2014. augusztus 25., hétfő

Anne B. Ragde: Pihenni zöldellő mezőkön


Anne B. Ragde
Pihenni zöldellő mezőkön
- Neshov-trilógia 3 -


Eredeti cím: Ligge i grønne enger
Eredeti megjelenés éve: 2007
Magyarországi megjelenés éve: 2009


A norvég írónő trilógiájának befejező kötetében ismét összegyűlnek a Berlini nyárfákban és a Remeterákokban megismert Neshov család tagjai. A helyszín a már jól ismert tanya a zöldellő norvég tájban, egy festői fjord felett.

A bukolikus környezet azonban a poklot jelenti Torunn-nak, aki apja öngyilkossága után kénytelen átvenni a farm irányítását. Erlend és Krumme mindeközben lelkesen tervezgetik új életüket megszületendő gyermekeikkel, és úgy tekintenek a tanyára, mint leendő lakályos, vidéki otthonukra.

Egy forró nyári napon ismét találkozik a család a Neshov-tanyán, amely korábban annyi szenvedés és tragédia helyszíne volt, hogy megvitassák az előttük álló boldog jövőt, ússzanak a tengerben és pihenjenek a zöldellő mezőkön.

Torunn azonban úgy érzi, hogy nem tud, de nem is akar megfelelni az apja és a család által rá ruházott felelősségnek, ezért egy váratlan döntést hoz, amely keresztülhúzza mindenki számítását…



\m/(-.-)\m/

5 megjegyzés:

  1. Szia,
    Most fedeztem fel az oldalad. Elkuldened nekem e-mailben a Neshov-trilogia harmadik reszet, legy szives? Az elso ket resz megvan. Koszonettel: Coolcat. Email: coolcat@citromail.hu

    VálaszTörlés
  2. Szia! elkérhetném én is a Berlini nyárfákat? (ha lehet, a másik két részét is ? :))
    Előre is köszönöm: Anett - bagett@freemail.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elküldtem a kért könyveket a megadott e-mail címre.

      Izzie

      Törlés
  3. Szia! El tudnád küldeni az egész Neshov-trilógiát az arum.maculatum66@gmail címre. Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés