2016. május 8., vasárnap

Darren Shan: A holtak vonulása


Darren Shan
A holtak vonulása
- Város-trilógia 1 -


Eredeti cím: Procession of the Dead
Eredeti megjelenés éve: 1999
Magyarországi megjelenés éve: 2010


Capac Raimi a Városba érkezik, hogy szerencsét próbáljon kisstílű gengszter nagybátyja mellett. Hamarosan azonban arra eszmél, hogy már a Város teljhatalmú urának, a Kardinálisnak dolgozik. A Kardinális a Város szülötte. A Város a Kardinális teremtménye. Egy a lelkük, és sosem alszanak. A Kardinális mindent lát, ami az utcákon vagy a zárt ajtók mögött történik. Ő a mindenható.

Az öntelt fiatalember habzsolja új életét, amit csak néhány kellemetlenség zavar meg. Capac életének sorsfordító eseményeinél furcsa módon a semmiből vak szerzetesek bukkannak fel. És miközben a jelenben él, rádöbben, hogy semmire sem emlékszik, ami azelőtt történt vele, hogy a Városba érkezett…

Capac egy álmot és az inka neve által számára kijelölt sorsát követve belép a természetfeletti birodalmába. Miközben igyekszik beteljesíteni a küldetését, furcsa és izgalmas kutatásba kezd, hogy a nyomára akadjon eltűnt barátainak és saját, elveszített múltjának.




\m/(-.-)\m/

4 megjegyzés:

  1. Szia!

    Szepen kerlek, kuldd el nekem mindharmat a kovetkezo emailre:
    emesheryan@hotmail.com
    Nagyon nagyon koszonom!!
    Emese

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Elküldtem a kért könyveket a megadott e-mail címre.

      Izzie

      Törlés
  2. Szia!

    Nagyon kérlek küldd el a 3-ik könyvet, a kígyók városát erre az email-re: mzitus1@gmail.com. Előre is nagyon köszönöm, és nagyon hálás vagyok érte.

    Zita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elküldtem a kért könyvet a megadott e-mail címre.

      Izzie

      Törlés