2018. december 25., kedd

Ilona Andrews: Áradó hold


Ilona Andrews
Áradó hold
- Világok peremén 2 -


Eredeti cím: Bayou Moon
Eredeti megjelenés éve: 2010
Magyarországi megjelenés éve: 2012


A ​Perem két világ között húzódik: az egyik oldalról a Töredék határolja, ahol az emberek autókon járnak, plázákban vásárolnak, és a varázslat nem több puszta tündérmesénél, a másik oldalán pedig Mágia terül el, ahol kékvérű arisztokraták uralkodnak, alakváltók szaladgálnak, és a varázserejük nagysága megváltoztathatja az emberek sorsát…

Cerise Mar és a családja pénzben szegény, viszont jókora földterületet mondhat magáénak a Pocsolya nevű mocsaras területen, amely Louisiana állam és Mágia között terül el. Amikor Cerise szülei eltűnnek, a Mar család ősi riválisai válnak az első számú gyanúsítottakká. De semmi nem az, aminek látszik.

Mágia két országának kémei cselszövésekkel teli háborút folytatnak egymással, és konfliktusuk a Peremre is átterjed – így Cerise és családja is veszélybe kerül.

William, az alakváltó katona, aki maga mögött hagyta Mágia politikai hadszínterét, arra kényszerül, hogy ismét szolgálatba lépjen, és felkutassa a rivális ország kémnagymesterét.

Amikor William és Cerise küldetésük teljesítése közben keresztezik egymás útját, fellobbannak a szikrák – de össze kell dolgozniuk, ha sikerrel akarnak járni… és ha életben akarnak maradni.



\m/(-.-)\m/

3 megjegyzés:

  1. Szia, el tudnád kérlek küldeni ezt és a második részt is emailben? scheiglj@gmail.com. Köszönöm!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Korrekció: első részt. Bocsi :D És köszi! :)

      Törlés
    2. Elküldtem a kért könyveket a megadott e-mail címre.

      Izzie

      Törlés