2018. augusztus 26., vasárnap

Luanne Rice: Téli szerelem


Luanne Rice
Téli szerelem


Eredeti cím: The Edge of Winter
Eredeti megjelenés éve: 2007
Magyarországi megjelenés éve: 2007


Neve ​Halloran és a lánya azóta szeretik szenvedélyesen a festői szépségű Rhode Islandet, amióta Neve először irányította Mickey babalépteit a homokos parton. Most, hogy Mickey tinédzserré cseperedett, Neve-nek pedig az utolsó reménye is szertefoszlott arra, hogy a lánya imádott, de megbízhatatlan apjával, aki elhagyta őket, még valaha is boldogok legyenek, mindketten azért küzdenek, hogy új életet kezdjenek ezen a szélfútta tájon, mely a menedéket nyújtja számukra.

Elbűvölve e törékeny természetvédelmi területtől, Mickey egy magányos fiú társaságában érik nővé, akire átragad Mickey partmenti élőlények iránti ösztönös szeretete. Neve pedig azon kapja magát, hogy egy olyan férfihoz vonzódik, aki egész életét ennek a vadvédelmi tájnak szentelte, de aki képtelen megszabadulni a múlt fájdalmaitól – s kibékülni az apjával, aki még mindig magán viseli a második világháború sebeit.

Ahogy a tél utat enged a tavasznak, a tavasz pedig a nyárnak, egy titok kerül napvilágra, mely évtizedeken át hevert eltemetve a mélyben, egy titok, mely felvillanyozza a tengerparti kisváros közösségét.



\m/(-.-)\m/

3 megjegyzés:

  1. Szia, el tudnád küldeni légyszíves Luanne Rice Téli szerelem című könyvét?
    Előre is hálásan köszönöm.
    e-mail címem: gy.m.antal@gmail.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elküldtem a kért könyvet a megadott e-mail címre.

      Izzie

      Törlés
    2. Nagyon szépen köszönöm! :)

      Törlés