2014. július 19., szombat

Stuart M. Kaminsky: Vízözön - Nem elérhető


Stuart M. Kaminsky
Vízözön
- CSI: New York 3 -


Nem elérhető!


Eredeti cím: Deluge
Eredeti megjelenés éve: 2007
Magyarországi megjelenés éve: 2010


Az évszázad legnagyobb zápora zúdul New Yorkra. Manhattanben már szinte térdig ér a víz az utcákon. Mit lehet tenni ilyenkor? Otthon maradni a lakás biztonságában. Néhányan a kocsmába menekülnek az eső elől. Csak pár nagyon elszánt és öntudatos egyén megy be a munkahelyére vagy az iskolába ilyen időben. Alvin Havel középiskolai tanár például határozottan jobban tette volna, ha otthon marad. De honnan is sejthette, hogy élve már nem jön ki az osztályteremből? Akad olyan őrült, aki még a háztetőre is felmegy… de csak azért, hogy ott végezzen előre kiszemelt áldozatával. Ezen az egy napon összesen néggyel. És mindegyiket megjelöli nevének egy betűjével. A kocsmában békésen sörözőknek sincs szerencséjük… legalábbis nem a Doohan's bárban, mely egy váratlan pillanatban a levegőbe repül.

A CSI nyomozóinak bőven akad dolga ebben az ítéletidőben is. Mac Taylor és Don Flack a sorozatgyilkos nyomába ered, és miután megtalálják az összefüggést az első három gyilkosság között, már tudják, hogy lesz egy negyedik áldozat is. Vajon meg tudják-e menteni? Lindsay Monroe és Danny Messer a meggyilkolt tanár ügyében nyomoz.

Mint kiderül, a tanárt mindenki szerette… kivéve egy valakit. Stella Bonasera és Sheldon Hawkes a gyanús robbanás helyszínén nyomoz. Ez alkalomból Hawkes alatt megnyílik a föld, és bezuhan a leomlott épület pincéjébe… egyenesen a robbantást elkövető mellé, aki szintén ott rekedt.



\m/(-.-)\m/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése